This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Ingatlan eladási “Home staging” tervezés

FőoldalSzolgáltatásokIngatlan eladási “Home staging” tervezés

A „home staging” szabad fordítású jelentése a lakás színpadra állítása.

Az ingatlan-eladási felkészítés többféleképpen megvalósulhat. Elsősorban érdemes átgondolni mennyit szánunk a lakás eladási folyamat gyorsítása, illetve a nagyobb nyereség érdekében.

Tervezünk:

Amikor csak minimális pénzösszeget tudunk ráfordítani a lakás eladására. Áttervezem az alaprajzot, és egy (vagy több) fő élettérről készítek látványtervet, amely segít abban, hogy a leendő tulajdonosok lehetőséget lássanak az ingatlanban. (Stílus – és koncepciótervezéssel egyenértékű munkafolyamat).

Csinosítunk:

Apróbb trükkökkel, stílusos kiegészítőkkel átvarázsoljuk a lakást, amelyről ingatlanfotók készülnek. A fotók nagyban segítik az eladást, hisz’ a hirdetésnél az első benyomás a legfontosabb.

Átalakítunk:

Gyakorlatilag egy teljes felújításba kezdünk a tervezéstől a megvalósításig (Komplett belsőépítészeti tervezéssel egyenértékű munkafolyamat).